Praėjusiais metais spintose karaliavo įsispiriami loaferiai (o kaip juos pavadinti lietuviškai?), dėl kurių populiarumo kalti Gucci mados namai, taip pat vasara nebuvo įsivaizduojama be palaidinių atvirais pečiais, pintų rankinių(krepšių), bomber tipo švarkų ar plėšytų/nelygiais galais džinsų. Šių tendencijų niekas nepuola staiga mesti per bortą, tačiau įpūsti  šiek tiek šviežienos spintai pats laikas!

Rožinė spalva

Rožinė spalva nebūtinai reiškia super mergaitiškus drabužius ir derinius. Pasirinkimas toks didelis, kad šią spalvą savo garderobui galės prisitaikyti net griežčiausio stiliaus šalininkės.

Išskirtinai ir dideli (statement) auskarai
 
Auskarus ilgą laiką buvau pamiršusi. Nors jų turiu ne vieną, tačiau dažniau mėgstu nešioti kaklo papuošalus, o kadangi jie retai būna mažyčiai ir minimalistiniai, todėl auskarų jau būna per daug. Na, matyt teks kaklo papuošalus keisti į išskirtinius auskarus. Jie ypač tinka trumpaplaukėms!
 



Platūs ir kampuoti (boxy) pečiai

Šią tendenciją sau pritaikyti tikrai galės ir norės ne daug kas, tačiau, manau, galimos ir interpretacijos. Jeigu visada mėgote paltus ir švarkus nuleistais pečiais (aš puikus pavyzdys), tai galbūt galima pasidairyti kažko su petukais?:)
 

 
Bustiers (visiškai nesugalvoju kaip tiksliau išversti), korsetai
 
Ši tendencija man kažkodėl primena 2000uosius metus ir to meto pop žvaigždutes, tačiau nėra ko stebėtis, daug senų grįžta. Tik aš jaučiu, kad nelabai noriu jų įsileisti, man joms trūksta modernumo jausmo.
 

 
Ryškūs dryžiai
 
O taip! Dryžius visada mylėjau, o kas gali būti geriau už kuo įvairesnes variacijas su jais.

Išskirtinės rankovės
 
Esu įsimylėjusi šį trendą, ir manau kad su malonumu pildysiu spintą tokio tipo palaidinėmis ir suknelėmis. Išskirtinės rankovės net paprasčiausiam drabužiui duoda labai daug. O aš negaliu atsidžiaugti savo pirmuoju išpardavimų radiniu, kurį jau rodžiau instagram (nenoriu nusivilkti tos suknelės!).
 

 
Chaki / samanų žalia
 
Yes! Toliau tęsime samaninių atspalvių fiestą. Ši spalva tinka labai daug kam, neatrodo nuobodžiai, ir gali būti tiek labai kasdieniška, tiek puošni, priklausomai nuo pasirinkto drabužių siluetų / derinių.
 

 
Kadangi laisvą minutę mėgstu palandžioti asos.com, parinkau jums nemažai gėrybių, atitinkančių šias tendencijas. Jeigu nematote, išjunkite adblock 🙂

Na, dėl kurios mados tendencijos labiausiai džiaugiatės jūs?
 

Komentarai

  1. stilingos

    Žiūriu šitą straipsnį po keletos metų, tai kiek daug madų yra užsilikusios! Drąsiai būtų galima apsirengti tais visais 2017 rūbais ir dabar 😀 Aišku skiriasi keletos dalykų formos, papuošalai dabar labiau minimalistiški..

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*
*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.